OVER ONS2017-09-21T12:20:30+00:00

Over Bieske Bears

Aangenaam, mijn naam is Ingrid Mommers en mag ik mijzelf met trots voorstellen als het gezicht van Bieske Bears.
Samen met mijn gezin woon ik in het zuidelijkste puntje van Nederland, Maastricht.

Ongeveer 17 jaar geleden was ik op vakantie aan de Belgische kust en bij een bezoek aan Brugge zag ik in de etalage van een berenzaak een prachtige witte beer in matrozenpak staan.

Ik was op slag “verliefd” en kon deze beer niet meer uit mijn gedachten zetten. Toen de beer na enkele maanden bij mij mocht komen wonen, was ik zo blij als een kind.

Zo is de wens en droom om mijn eigen beren verzameling te hebben, geboren. Ik ben begonnen met het maken van mijn eerste berenpakje en het was liefde op het eerste gezicht.

Ik kan dan ook niet genoeg krijgen van het maken, verzamelen en lezen van alles dat te maken heeft met beren!

Beren genieten…

Naast mijn verzameling van beren ben ik ook te vinden op de leukste beurzen waar ik dan samen met andere verzamelaars een mooie collectie beren kan laten zien! En niet te vergeten, keer ik ook jaarlijks terug naar mijn berenwinkel in Brugge.

Ondertussen maak ik al ruim 17 jaar beren en heb ik mijn eigen ontwerpen en stijl ontwikkeld en ondergebracht bij Bieske Bears.

Ben jij net zo gek op beren als mij? Laat dan gerust een mailtje/reactie achter op mijn website en wie weet tot beresnel!

” Find the good in every day ”